Sembang-sembang mengarut PAT

Page 1 of 4 1, 2, 3, 4  Next

View previous topic View next topic Go down

Sembang-sembang mengarut PAT

Post  KillerBite on Fri Apr 15, 2011 3:36 pm

yahuuu!!! aku orang pertama bagi selerak umah!!! pirat
avatar
KillerBite
Colonel
Colonel

Posts : 10
Join date : 14/04/2011
Location : Downtown Compton

View user profile

Back to top Go down

Re: Sembang-sembang mengarut PAT

Post  Admin on Fri Apr 15, 2011 3:40 pm

selamat datang ke MAN untuk semua ahli PAT.
terima kasih dan teruskan menyokong MAN.

Admin
Admin
Admin

Posts : 17
Join date : 14/04/2011

View user profile http://malaysiananglersnetw.forumms.net

Back to top Go down

Re: Sembang-sembang mengarut PAT

Post  RooSTa_CaSTeR on Fri Apr 15, 2011 3:58 pm

assalamualaikum~
hmmm... luas dan lapangnya rumah ni...
bersih tanpa sampah-sarap mahupun air ludah air liur basi dll...
bau cat pun masih segar... bagus... bagus! boleh la aku tidur baring dulu sblm yg lain2 masuk... Very Happy

_________________
Biar hidup menipu ikan, jangan hidup menipu orang....[You must be registered and logged in to see this image.]
avatar
RooSTa_CaSTeR
Major
Major

Posts : 31
Join date : 14/04/2011
Age : 52
Location : KePaLa BaTaS SBG PRai uTaRa

View user profile

Back to top Go down

Re: Sembang-sembang mengarut PAT

Post  arlia83 on Fri Apr 15, 2011 4:03 pm

assalamualaikum juga..
aku pun nak tumpang tido kejap..
err.. tuan rumah.. kopi mana? kopi?
tak pun rapala tail dancer sebijik..
huhuhuhu... kat mana la cari menatang tu haa?
nak casting ikan sumpit-sumpit la.. Very Happy
avatar
arlia83
Major
Major

Posts : 58
Join date : 14/04/2011
Age : 39
Location : ulu sg beruang

View user profile http://tembaring.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Sembang-sembang mengarut PAT

Post  ipen on Fri Apr 15, 2011 4:03 pm

assalam PAT...

harrkkkkkk tuih!!!!

okeh gerak dulu...

ipen
Private
Private

Posts : 44
Join date : 14/04/2011

View user profile

Back to top Go down

Re: Sembang-sembang mengarut PAT

Post  ipen on Fri Apr 15, 2011 4:04 pm

arlia83 wrote:assalamualaikum juga..
aku pun nak tumpang tido kejap..
err.. tuan rumah.. kopi mana? kopi?
tak pun rapala tail dancer sebijik..
huhuhuhu... kat mana la cari menatang tu haa?
nak casting ikan sumpit-sumpit la.. Very Happy
apa kaler mau???

ipen
Private
Private

Posts : 44
Join date : 14/04/2011

View user profile

Back to top Go down

Re: Sembang-sembang mengarut PAT

Post  terubuk on Fri Apr 15, 2011 4:13 pm

lol!
avatar
terubuk
Major
Major

Posts : 64
Join date : 14/04/2011
Location : Land of the Hornbill

View user profile

Back to top Go down

Re: Sembang-sembang mengarut PAT

Post  arlia83 on Fri Apr 15, 2011 4:20 pm

kaler emas ada tak ipen?
belang rimau ka
atau pun kepala merah?
berapa seketul haa?
aku dah sms kat tembaring tu
tanya apa gewang dia nak tahun ni
dia reply nak tail dancer selaman dalam..
hampeh tul.. gewang cap ayam dia tak layan katanya..
Laughing
avatar
arlia83
Major
Major

Posts : 58
Join date : 14/04/2011
Age : 39
Location : ulu sg beruang

View user profile http://tembaring.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Sembang-sembang mengarut PAT

Post  KillerBite on Fri Apr 15, 2011 4:29 pm

apa ni mengarut2??? tgk macam aku....penuh intelektual jerrrr.....ptuihh!!
avatar
KillerBite
Colonel
Colonel

Posts : 10
Join date : 14/04/2011
Location : Downtown Compton

View user profile

Back to top Go down

Re: Sembang-sembang mengarut PAT

Post  arlia83 on Fri Apr 15, 2011 4:34 pm

KillerBite wrote:apa ni mengarut2??? tgk macam aku....penuh intelektual jerrrr.....ptuihh!!

cisss.. aku punya penuh intelektual ni dia tak nampak??
ptuikkk..
huhuhu tak sempat tido dah mula sindrom ptuik kat sini
muahahahaha...


Last edited by arlia83 on Fri Apr 15, 2011 4:35 pm; edited 1 time in total
avatar
arlia83
Major
Major

Posts : 58
Join date : 14/04/2011
Age : 39
Location : ulu sg beruang

View user profile http://tembaring.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Sembang-sembang mengarut PAT

Post  Gemang on Fri Apr 15, 2011 4:35 pm

tu blom zig masuk Laughing Laughing Twisted Evil
avatar
Gemang
Corporal
Corporal

Posts : 94
Join date : 14/04/2011
Age : 43
Location : Blakang jamban umah ipen

View user profile

Back to top Go down

Re: Sembang-sembang mengarut PAT

Post  ipen on Fri Apr 15, 2011 4:38 pm

arlia83 wrote:kaler emas ada tak ipen?
belang rimau ka
atau pun kepala merah?
berapa seketul haa?
aku dah sms kat tembaring tu
tanya apa gewang dia nak tahun ni
dia reply nak tail dancer selaman dalam..
hampeh tul.. gewang cap ayam dia tak layan katanya..
Laughing
abang bagitau apa saiz mau... setakat ni ada TD7 TD9 TDD7 TDD9 TDD11...
kaler tu rasanya banyak lagi... harga utk TDD7 rm31... untuk yg TDD9&11 nda tau pula... nda pernah beli lagi... ada masa aku pi kedai...

ipen
Private
Private

Posts : 44
Join date : 14/04/2011

View user profile

Back to top Go down

Re: Sembang-sembang mengarut PAT

Post  arlia83 on Fri Apr 15, 2011 4:44 pm

ipen..
TD7 ngan TD9 ok lah..
fire tiger ngan red head..
err.. berapa kos tu suma..
kalau dah ada barang tu
aku nak tanya lagi kat ipen
cara-cara gunanya.. boleh kan?
Surprised
avatar
arlia83
Major
Major

Posts : 58
Join date : 14/04/2011
Age : 39
Location : ulu sg beruang

View user profile http://tembaring.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Sembang-sembang mengarut PAT

Post  Gemang on Fri Apr 15, 2011 4:55 pm

cara gunakan nya? Mula2 panaskan 5 sudu minyak masak....pastikan yg tiada kolesterol....
Kemudian tumiskan bawah putih, bawang kecil yang sudah diblender....tunggu hingga wangi...
Kemudian masukkan sepotong kayu manis.......kihkihkih
avatar
Gemang
Corporal
Corporal

Posts : 94
Join date : 14/04/2011
Age : 43
Location : Blakang jamban umah ipen

View user profile

Back to top Go down

Re: Sembang-sembang mengarut PAT

Post  ipen on Fri Apr 15, 2011 4:56 pm

TD ni nda berapa dalam selamnya bang... TDD ni lagi dalam... kalu kaler red head macam rare tu... kalu jumpa kira nasib... kalu fire tiger tu memang ada kalu TDD... seketul rm31... berapa ketul mau??? decide dulu jap nanti aku terai kol kedai...

ipen
Private
Private

Posts : 44
Join date : 14/04/2011

View user profile

Back to top Go down

Re: Sembang-sembang mengarut PAT

Post  Gemang on Fri Apr 15, 2011 4:58 pm

header baru aku dah email hang ipen
avatar
Gemang
Corporal
Corporal

Posts : 94
Join date : 14/04/2011
Age : 43
Location : Blakang jamban umah ipen

View user profile

Back to top Go down

Re: Sembang-sembang mengarut PAT

Post  arlia83 on Fri Apr 15, 2011 5:17 pm

Gemang wrote:cara gunakan nya? Mula2 panaskan 5 sudu minyak masak....pastikan yg tiada kolesterol....
Kemudian tumiskan bawah putih, bawang kecil yang sudah diblender....tunggu hingga wangi...
Kemudian masukkan sepotong kayu manis.......kihkihkih

ah ye.. kang dah masak, aku pos kat ngko ye.. ko rasa lah TD masak 3 rasa. hehehe
avatar
arlia83
Major
Major

Posts : 58
Join date : 14/04/2011
Age : 39
Location : ulu sg beruang

View user profile http://tembaring.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Sembang-sembang mengarut PAT

Post  arlia83 on Fri Apr 15, 2011 5:20 pm

ipen wrote:TD ni nda berapa dalam selamnya bang... TDD ni lagi dalam... kalu kaler red head macam rare tu... kalu jumpa kira nasib... kalu fire tiger tu memang ada kalu TDD... seketul rm31... berapa ketul mau??? decide dulu jap nanti aku terai kol kedai...
TDD ni berapa kilometer meter haa? aku ingat cukup dalam 2 biji kut.. fulus takdak ni.. hehehe.. kang dah gewang tu
dapat ikan tembaring pastu aku jual dapat hasil boleh tambah lagi. hehehe
avatar
arlia83
Major
Major

Posts : 58
Join date : 14/04/2011
Age : 39
Location : ulu sg beruang

View user profile http://tembaring.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Sembang-sembang mengarut PAT

Post  Gemang on Fri Apr 15, 2011 5:24 pm

arlia83 wrote:
ipen wrote:TD ni nda berapa dalam selamnya bang... TDD ni lagi dalam... kalu kaler red head macam rare tu... kalu jumpa kira nasib... kalu fire tiger tu memang ada kalu TDD... seketul rm31... berapa ketul mau??? decide dulu jap nanti aku terai kol kedai...
TDD ni berapa kilometer meter haa? aku ingat cukup dalam 2 biji kut.. fulus takdak ni.. hehehe.. kang dah gewang tu
dapat ikan tembaring pastu aku jual dapat hasil boleh tambah lagi. hehehe

Kalu hang nak TD ni selam lagi dalam...hang bagi dia pakai tong oxigen....kehkehkeh monkey
avatar
Gemang
Corporal
Corporal

Posts : 94
Join date : 14/04/2011
Age : 43
Location : Blakang jamban umah ipen

View user profile

Back to top Go down

Re: Sembang-sembang mengarut PAT

Post  ipen on Fri Apr 15, 2011 5:34 pm

Gemang wrote:header baru aku dah email hang ipen
dah tukaq

ipen
Private
Private

Posts : 44
Join date : 14/04/2011

View user profile

Back to top Go down

Re: Sembang-sembang mengarut PAT

Post  Gemang on Fri Apr 15, 2011 10:35 pm

aku dah amik kira komen RC...dah buat header baru
avatar
Gemang
Corporal
Corporal

Posts : 94
Join date : 14/04/2011
Age : 43
Location : Blakang jamban umah ipen

View user profile

Back to top Go down

Re: Sembang-sembang mengarut PAT

Post  RooSTa_CaSTeR on Fri Apr 15, 2011 10:45 pm

Mang,
tengkiu... tengkiu... nothing personal, ok?
bukan aku suka nak mengomen dan menyusahkan hang, tp aku bagi pendapat
supaya kita punya rumah / team nampak lagi berseri dan lagi gempak...
banner tu kira first impression dok kat depan atas pintu masuk...
bila orang tengok menarik baru orang lagi terbuka hati nak jenguk masuk ke dalam pulak...
jangan marah yer... nnt kena jual! Very Happy

_________________
Biar hidup menipu ikan, jangan hidup menipu orang....[You must be registered and logged in to see this image.]
avatar
RooSTa_CaSTeR
Major
Major

Posts : 31
Join date : 14/04/2011
Age : 52
Location : KePaLa BaTaS SBG PRai uTaRa

View user profile

Back to top Go down

Re: Sembang-sembang mengarut PAT

Post  Gemang on Sun Apr 17, 2011 10:17 am

RooSTa_CaSTeR wrote:Mang,
tengkiu... tengkiu... nothing personal, ok?
bukan aku suka nak mengomen dan menyusahkan hang, tp aku bagi pendapat
supaya kita punya rumah / team nampak lagi berseri dan lagi gempak...
banner tu kira first impression dok kat depan atas pintu masuk...
bila orang tengok menarik baru orang lagi terbuka hati nak jenguk masuk ke dalam pulak...
jangan marah yer... nnt kena jual! Very Happy

Personal? Hang igt skandal ka nak personal2 ni??? Uwweeekkk!!
Aku menghargai pandangan hang.....tu pun aku masih blom puas ngan header tu...
kang kalu aku ada idea, aku modifait lagi dan terpaksala ipen upload lagi muahahahahahhahahaha
Aku tgh tarak idea ni...dok pikiaq pasai exam tu yg idea tak mai ahahahahahahhahhaa
Bagi la komen atau adea camna nak bagi cun lagi
Very Happy
avatar
Gemang
Corporal
Corporal

Posts : 94
Join date : 14/04/2011
Age : 43
Location : Blakang jamban umah ipen

View user profile

Back to top Go down

Re: Sembang-sembang mengarut PAT

Post  RooSTa_CaSTeR on Mon Apr 18, 2011 7:28 pm

Aku sebenarnya dok tunggu statement hang mcm ni saja...
mmg aku masih tak puas hati lagi sebenarnya dgn header tu, tp nak komen byk2
nnt hang bebai plk...
MAN tu kaler kuning cam masih tak berapa "timbul" jugak la...
secondly, logo PAT tu boleh menimbulkan curiga samada site ni utk ahli2 PAT saja
atau kita nak open to others?
kalau aku outsider mungkin aku takkan register as a member sbb anggap site ni specially
created for PAT membes only...
itu aku punya pendapat la... korang justify la tengok valid atau tidak... Rolling Eyes

_________________
Biar hidup menipu ikan, jangan hidup menipu orang....[You must be registered and logged in to see this image.]
avatar
RooSTa_CaSTeR
Major
Major

Posts : 31
Join date : 14/04/2011
Age : 52
Location : KePaLa BaTaS SBG PRai uTaRa

View user profile

Back to top Go down

Re: Sembang-sembang mengarut PAT

Post  Gemang on Mon Apr 18, 2011 8:18 pm

RooSTa_CaSTeR wrote:Aku sebenarnya dok tunggu statement hang mcm ni saja...
mmg aku masih tak puas hati lagi sebenarnya dgn header tu, tp nak komen byk2
nnt hang bebai plk...
MAN tu kaler kuning cam masih tak berapa "timbul" jugak la...
secondly, logo PAT tu boleh menimbulkan curiga samada site ni utk ahli2 PAT saja
atau kita nak open to others?
kalau aku outsider mungkin aku takkan register as a member sbb anggap site ni specially
created for PAT membes only...
itu aku punya pendapat la... korang justify la tengok valid atau tidak... Rolling Eyes

Ada kebenaran disitu. Nanti aku ekjas kaler dia....
tentang logo PAT yg besaq tu, actually sepatutnya dia tukaq2 gambaq....animated GIF...tapi tah hapa hal tak jalan plak......ipen tukaq pi jpeg kot....???
avatar
Gemang
Corporal
Corporal

Posts : 94
Join date : 14/04/2011
Age : 43
Location : Blakang jamban umah ipen

View user profile

Back to top Go down

Re: Sembang-sembang mengarut PAT

Post  Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 1 of 4 1, 2, 3, 4  Next

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum