For Sale: PAT Columbia Shirt

View previous topic View next topic Go down

For Sale: PAT Columbia Shirt

Post  KillerBite on Mon Apr 18, 2011 8:22 pm

Price : RM180 (including postage)
Size: S, M, L and XL only.
Model: Columbia Titanium

[You must be registered and logged in to see this image.]
avatar
KillerBite
Colonel
Colonel

Posts : 10
Join date : 14/04/2011
Location : Downtown Compton

View user profile

Back to top Go down

Re: For Sale: PAT Columbia Shirt

Post  mayong on Wed Apr 20, 2011 3:38 pm

apa specialnya baju columbia ni ha bang?
saya pakai tshirt cap ayam jer time pegi mancing
avatar
mayong
Private
Private

Posts : 27
Join date : 15/04/2011

View user profile

Back to top Go down

Re: For Sale: PAT Columbia Shirt

Post  ipen on Wed Apr 20, 2011 3:44 pm

columbia titanium aku xda... kalu pfg ada la...
kelebihan memakai baju kolumbia ni akan menjadi bertambah semat dan kalu kumpau pun akan kumpau dengan bergaya... kehkehkeh...

ipen
Private
Private

Posts : 44
Join date : 14/04/2011

View user profile

Back to top Go down

Re: For Sale: PAT Columbia Shirt

Post  mayong on Wed Apr 20, 2011 3:45 pm

owh, patut la ramai benor org carik baju ni...
aku pakai baju cap sandakan jer.. gambar org utan sepilok
avatar
mayong
Private
Private

Posts : 27
Join date : 15/04/2011

View user profile

Back to top Go down

Re: For Sale: PAT Columbia Shirt

Post  ipen on Wed Apr 20, 2011 3:57 pm

actually ada banyak kelebihan... macam ada UPF shield... kalu PFG UPF30... melindungi kulit dari sinaran mentari... kehkehkeh...
plus air ventilation di belakang mengalirkan udara supaya kita cool dan hensem saja... tapi xsilap titanium ni air vent dia ada dua saja kat tepi belakang... kalu silap harap betulkan...
ada juga brand lain yang murah macam marcopolo yg xsampai pun rm100...

for more info sila layari web --> [You must be registered and logged in to see this link.]

p/s macam duta kolumbia pula... kehkehkeh... tapi baju kuning dekat gambar depan web tu memang stail...

ipen
Private
Private

Posts : 44
Join date : 14/04/2011

View user profile

Back to top Go down

Re: For Sale: PAT Columbia Shirt

Post  Gemang on Wed Apr 20, 2011 5:27 pm

kalu kaki2 berjemur memancing, elok pakai columbia ni....spf titanium antara 40-50...sangat bagus menapis pancaran ultra ungu yg merbahaya. Korang tentu tak nak bini menjanda awal dan anak2 jadik yatim dek kerana hobi korang kan? So, ambillah langkah berjaga-jaga. Lindungi diri anda. Pesanan dari kementerian kesihatan uganda. Sekian.
avatar
Gemang
Corporal
Corporal

Posts : 94
Join date : 14/04/2011
Age : 43
Location : Blakang jamban umah ipen

View user profile

Back to top Go down

Re: For Sale: PAT Columbia Shirt

Post  ipen on Wed Apr 20, 2011 5:37 pm

titanium ni spec saiz dia ikut asia ka us???
plus penah nampak columbia airgill ka kat sana... menarik woooooo...

ipen
Private
Private

Posts : 44
Join date : 14/04/2011

View user profile

Back to top Go down

Re: For Sale: PAT Columbia Shirt

Post  Gemang on Wed Apr 20, 2011 6:01 pm

titanium ni ada beberapa model........design lain2.....spec asia kot
avatar
Gemang
Corporal
Corporal

Posts : 94
Join date : 14/04/2011
Age : 43
Location : Blakang jamban umah ipen

View user profile

Back to top Go down

Re: For Sale: PAT Columbia Shirt

Post  mayong on Wed Apr 20, 2011 7:45 pm

baju columbia ni 1 kaler jer ke? takde warna lain?
avatar
mayong
Private
Private

Posts : 27
Join date : 15/04/2011

View user profile

Back to top Go down

Re: For Sale: PAT Columbia Shirt

Post  Gemang on Thu Apr 21, 2011 9:52 am

mayong wrote:baju columbia ni 1 kaler jer ke? takde warna lain?

Adaaaa...yang dalam gambar tu greyish blue, ada dark grey, black, white.
Secara jujur...aku rugi dalam buat baju ni...setiap selai baju rega dalam RM200+ bila convert duit malaysia (ada yg SGD79.90 ada model yg SGD89.90). Stitching kena pi JB, tambah RM18 dan duit tol, duit minyak. POs Laju lagi tambah RM8. Sebab tu aku kata baju ni limited sebab ada subsidi. Aku juai RM180 utk geng PAT. Aku tak kisah la...asai geng PAT bangga pakai baju ni sudah. Sebab? Aku bangga ngan PAT.
avatar
Gemang
Corporal
Corporal

Posts : 94
Join date : 14/04/2011
Age : 43
Location : Blakang jamban umah ipen

View user profile

Back to top Go down

Re: For Sale: PAT Columbia Shirt

Post  RooSTa_CaSTeR on Sat Apr 23, 2011 5:09 pm

Mang,
aku puny akalau hang belum beli la... tolong pilih kaler greyish blue...
baru ngam dgn aku sbb otak pun ada blue sikit-sikit ni...
I like blue film... Very Happy Laughing Laughing

_________________
Biar hidup menipu ikan, jangan hidup menipu orang....[You must be registered and logged in to see this image.]
avatar
RooSTa_CaSTeR
Major
Major

Posts : 31
Join date : 14/04/2011
Age : 52
Location : KePaLa BaTaS SBG PRai uTaRa

View user profile

Back to top Go down

Re: For Sale: PAT Columbia Shirt

Post  mayong on Wed Apr 27, 2011 5:01 pm

takpe la bang gemang, berniaga sambil beramal...
besar pahala tu
avatar
mayong
Private
Private

Posts : 27
Join date : 15/04/2011

View user profile

Back to top Go down

Re: For Sale: PAT Columbia Shirt

Post  Gemang on Wed Apr 27, 2011 5:14 pm

mayong wrote:takpe la bang gemang, berniaga sambil beramal...
besar pahala tu

caits! Berniaga kalu kena la ada untung...ni rugi jer...wakakakakakakakakakakakakka kira sedekah ler...ehehehe
avatar
Gemang
Corporal
Corporal

Posts : 94
Join date : 14/04/2011
Age : 43
Location : Blakang jamban umah ipen

View user profile

Back to top Go down

Re: For Sale: PAT Columbia Shirt

Post  Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum