Trip eksplorasi yang kedua di Sg Telaga Air, Kuching

View previous topic View next topic Go down

Trip eksplorasi yang kedua di Sg Telaga Air, Kuching

Post  terubuk on Mon Jul 25, 2011 6:42 am


Lokasi : Telaga Air, Kuching.
[You must be registered and logged in to see this image.]

Ahlul komplot : Aku, Zabri n Dazi84...
[You must be registered and logged in to see this image.]

[You must be registered and logged in to see this image.]

Sampai aje ke lokasi, masing masing sibuk casting...

[You must be registered and logged in to see this image.]

Zabri yang menerima strike pertama tapi hampa selepas ditewaskan...
Pemangsa menjadi mangsa...



Pas tu turn aku la pulak...

[You must be registered and logged in to see this image.]

[You must be registered and logged in to see this image.]

Pas tu si Dazi yang dah hilang sabar asyik bising aje sebab rabut, aku ngan Zabri buang dia ke atas batu biar sebab dah melanggar pantang Lanun…
[You must be registered and logged in to see this image.]
Malang bagi kami dia pulak tunjuk terer sebab dapat strike sekor anak kerapu kat situ….
[You must be registered and logged in to see this image.]

Berjam-jam atas sampan bengkok juga badan dibuatnya… Kami mengambil kesempatan untuk berehat di kawasan tebing sungai yang memang ideal sangat kalo nak buat camp site…
Keja pembersihan dilakukan untuk memastikan unsur2 merbahaya tiada di lokasi…
[You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this image.]

[You must be registered and logged in to see this image.]
Ni bomoh untuk halau nyamuk dan agas….

Sesi kedua menyaksikan aku dan izad menerima double strike…. Sekali lagi gambar tak dapat nak amik sebab kemra ada kat aku….

[You must be registered and logged in to see this image.]

[You must be registered and logged in to see this image.]
Ini hasilnya…

[You must be registered and logged in to see this image.]
Senja menjelma menandakan berakhirnya trip kali ini...
avatar
terubuk
Major
Major

Posts : 64
Join date : 14/04/2011
Location : Land of the Hornbill

View user profile

Back to top Go down

Re: Trip eksplorasi yang kedua di Sg Telaga Air, Kuching

Post  prince88 on Fri Aug 12, 2011 6:05 pm

salam Bro... ktkorg pake bot dikpun ka sewa kat sia la? mun sewa brapa kos nya bah?
avatar
prince88
Private
Private

Posts : 2
Join date : 12/08/2011
Age : 29
Location : Sarawak, The Paradise of Borneo

View user profile

Back to top Go down

Re: Trip eksplorasi yang kedua di Sg Telaga Air, Kuching

Post  terubuk on Wed Nov 16, 2011 6:48 am

prince88 wrote:salam Bro... ktkorg pake bot dikpun ka sewa kat sia la? mun sewa brapa kos nya bah?

Sewa bot Rm 80 dan minyak sendiri...
All an all dalam Rm 100 juak lah sebenarnya....

Mok try juak kah?
avatar
terubuk
Major
Major

Posts : 64
Join date : 14/04/2011
Location : Land of the Hornbill

View user profile

Back to top Go down

Re: Trip eksplorasi yang kedua di Sg Telaga Air, Kuching

Post  Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum