Cadangan serta pandangan dari forumer sekalian.

View previous topic View next topic Go down

Cadangan serta pandangan dari forumer sekalian.

Post  Admin on Fri Apr 15, 2011 3:27 pm

Assalamualaikum dan salam sejahtera kepada semua pengunjung Malaysian Anglers Network [MAN]

Seperti yang anda semua tahu, forum MAN baru sahaja dilancarkan. Matlamat MAN ditubuhkan adalah untuk menjadi medium bagi semua pemancing tidak kira di Malaysia, Singapura, Brunei mahupun seantero dunia untuk berkongsi apa sahaja yang berkaitan dengan dunia memancing.

Memandangkan MAN juga baru sahaja dilancarkan, kami pihak Admin amat mengalu-alukan sebarang cadangan ataupun pandangan untuk kami memantapkan lagi MAN. Cadangan serta pandangan dari forumer sekalian amatlah diharapkan.

Sekian Terima Kasih

Admin
Admin
Admin

Posts : 17
Join date : 14/04/2011

View user profile http://malaysiananglersnetw.forumms.net

Back to top Go down

Re: Cadangan serta pandangan dari forumer sekalian.

Post  KillerBite on Fri Apr 15, 2011 3:34 pm

saya cadang kita buat lawatan sambil belajar ke muzium.... What a Face
avatar
KillerBite
Colonel
Colonel

Posts : 10
Join date : 14/04/2011
Location : Downtown Compton

View user profile

Back to top Go down

Re: Cadangan serta pandangan dari forumer sekalian.

Post  Admin on Fri Apr 15, 2011 3:37 pm

Cadangan yang bagus sekali. Mungkin kita boleh aturkan satu masa untuk program itu.

Namun sebelum itu, jika ada sebarang pandangan atau cadangan lain untuk menambah baik lagi forum ini boleh kongsikan bersama. Contohnya mengenai struktur forum ini. Perlukah kita menambah atau mengurangkan elemen-elemen yang tidak sesuai.

Terima kasih.

Admin
Admin
Admin

Posts : 17
Join date : 14/04/2011

View user profile http://malaysiananglersnetw.forumms.net

Back to top Go down

Re: Cadangan serta pandangan dari forumer sekalian.

Post  arlia83 on Fri Apr 15, 2011 3:53 pm

letak lah ruang untuk tonoment.. senang nak jenguk terus
tak kira lah tonoment kecik ka besor ka. jangan otromont dah..
hehehe.. tu cadangan je.. err.. kalau cadangan di tutup bleh?? Laughing
avatar
arlia83
Major
Major

Posts : 58
Join date : 14/04/2011
Age : 39
Location : ulu sg beruang

View user profile http://tembaring.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Cadangan serta pandangan dari forumer sekalian.

Post  KillerBite on Fri Apr 15, 2011 3:55 pm

arlia83 wrote:letak lah ruang untuk tonoment.. senang nak jenguk terus
tak kira lah tonoment kecik ka besor ka. jangan otromont dah..
hehehe.. tu cadangan je.. err.. kalau cadangan di tutup bleh?? Laughing

Setuju!!!!
avatar
KillerBite
Colonel
Colonel

Posts : 10
Join date : 14/04/2011
Location : Downtown Compton

View user profile

Back to top Go down

Re: Cadangan serta pandangan dari forumer sekalian.

Post  Admin on Fri Apr 15, 2011 4:01 pm

KillerBite wrote:
arlia83 wrote:letak lah ruang untuk tonoment.. senang nak jenguk terus
tak kira lah tonoment kecik ka besor ka. jangan otromont dah..
hehehe.. tu cadangan je.. err.. kalau cadangan di tutup bleh?? Laughing

Setuju!!!!
cadangan yang bagus. sudah dimasukkan.

terima kasih.

Admin
Admin
Admin

Posts : 17
Join date : 14/04/2011

View user profile http://malaysiananglersnetw.forumms.net

Back to top Go down

Re: Cadangan serta pandangan dari forumer sekalian.

Post  arlia83 on Fri Apr 15, 2011 4:25 pm

tengkiu hencik admin..
cepat tindakan tu.. hehehe
avatar
arlia83
Major
Major

Posts : 58
Join date : 14/04/2011
Age : 39
Location : ulu sg beruang

View user profile http://tembaring.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Cadangan serta pandangan dari forumer sekalian.

Post  arlia83 on Fri Apr 15, 2011 5:00 pm

err.. tuan admin..
cadangan lagi la boleh tak?
aku setuju benar dengan cadangan encik gemang sedikit masa lalu
pasal nak rekodkan tangkapan kengkawan kita sepanjang tahun ni..
rekod terbesar la untuk setiap tahun.. err.. kalau tambah ruang untuk memaparkan
rekod tu kat sini boleh dak? boleh juga sertakan gambar ikan bertimbang..
errr... ni cadangan.. kena tanya juga memember lain juga lah..
avatar
arlia83
Major
Major

Posts : 58
Join date : 14/04/2011
Age : 39
Location : ulu sg beruang

View user profile http://tembaring.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Cadangan serta pandangan dari forumer sekalian.

Post  RooSTa_CaSTeR on Fri Apr 15, 2011 7:10 pm

Mang,
banner design tu dah cantik, tp aku cadangkan kaler MAN font tu tukar kepada kaler yg merelap sikit la...
kaler tu mendung sangat daa... boh la kaler yg ceria sikit! Crying or Very sad Evil or Very Mad Evil or Very Mad

_________________
Biar hidup menipu ikan, jangan hidup menipu orang....[You must be registered and logged in to see this image.]
avatar
RooSTa_CaSTeR
Major
Major

Posts : 31
Join date : 14/04/2011
Age : 52
Location : KePaLa BaTaS SBG PRai uTaRa

View user profile

Back to top Go down

Re: Cadangan serta pandangan dari forumer sekalian.

Post  mayong on Mon Apr 18, 2011 8:38 am

bagi memantapkan lagi MAN, saya cadangkan kita buat program bertukar-tukar gewang.
dapat la saya merasa guna gewang2 yang hi n ni...
satu lagi apa kata kita lantik Man Raja Lawak Astro sebagai duta khas MAN... lol!
avatar
mayong
Private
Private

Posts : 27
Join date : 15/04/2011

View user profile

Back to top Go down

Re: Cadangan serta pandangan dari forumer sekalian.

Post  Gemang on Mon Apr 18, 2011 12:24 pm

mayong wrote:bagi memantapkan lagi MAN, saya cadangkan kita buat program bertukar-tukar gewang.
dapat la saya merasa guna gewang2 yang hi n ni...
satu lagi apa kata kita lantik Man Raja Lawak Astro sebagai duta khas MAN... lol!

Man raja lawak??? Zig pun dah cukup lawak aperr...kihkihkih Ipen lagi laa...LAWA. Muahahahahahahahahaha

Aku memang akan juai Gewang2 yang hi end di section juai beli.......mostly gewang jopun laa....
avatar
Gemang
Corporal
Corporal

Posts : 94
Join date : 14/04/2011
Age : 43
Location : Blakang jamban umah ipen

View user profile

Back to top Go down

Re: Cadangan serta pandangan dari forumer sekalian.

Post  RooSTa_CaSTeR on Mon Apr 18, 2011 2:14 pm

Caits..! juai ka? aku ingat nak bagi pree apa ka...

camtu aku pun nak buat gewang DIY dan juai jgk la... Smile Very Happy Very Happy

_________________
Biar hidup menipu ikan, jangan hidup menipu orang....[You must be registered and logged in to see this image.]
avatar
RooSTa_CaSTeR
Major
Major

Posts : 31
Join date : 14/04/2011
Age : 52
Location : KePaLa BaTaS SBG PRai uTaRa

View user profile

Back to top Go down

Re: Cadangan serta pandangan dari forumer sekalian.

Post  Gemang on Mon Apr 18, 2011 2:17 pm

RooSTa_CaSTeR wrote:Caits..! juai ka? aku ingat nak bagi pree apa ka...

camtu aku pun nak buat gewang DIY dan juai jgk la... Smile Very Happy Very Happy

Idea yg beras...ehhh bernas...hg patut juai la...tapi make sure gewang DIY hang tak berenang kuak lentang plak
avatar
Gemang
Corporal
Corporal

Posts : 94
Join date : 14/04/2011
Age : 43
Location : Blakang jamban umah ipen

View user profile

Back to top Go down

Re: Cadangan serta pandangan dari forumer sekalian.

Post  RooSTa_CaSTeR on Mon Apr 18, 2011 3:01 pm

hang jgn tak tau, aku punya gewang DIY mmg specially and purposely designed to act like a dying fish...
jd tak perlu nak jerk, suspend, walk the dog etc... karau cam biasa saja dan gewang akan jadi seolah-olah
ikan mangsa yang cedera parah! ikan pemangsa akan lebih terliur nak nak makan sbb tak payah susah-susah
nak ligan... Very Happy Very Happy Laughing

_________________
Biar hidup menipu ikan, jangan hidup menipu orang....[You must be registered and logged in to see this image.]
avatar
RooSTa_CaSTeR
Major
Major

Posts : 31
Join date : 14/04/2011
Age : 52
Location : KePaLa BaTaS SBG PRai uTaRa

View user profile

Back to top Go down

Re: Cadangan serta pandangan dari forumer sekalian.

Post  arlia83 on Tue Apr 26, 2011 1:07 pm

err.. salam...
hehehe.. camna ek kita nak promotionkan rumah kita ni..
aku tengok cam kurang pengunjung lah.. hehehehe
avatar
arlia83
Major
Major

Posts : 58
Join date : 14/04/2011
Age : 39
Location : ulu sg beruang

View user profile http://tembaring.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Cadangan serta pandangan dari forumer sekalian.

Post  Gemang on Tue Apr 26, 2011 2:14 pm

arlia83 wrote:err.. salam...
hehehe.. camna ek kita nak promotionkan rumah kita ni..
aku tengok cam kurang pengunjung lah.. hehehehe

Sabaq bang arlia...kita bagi cun dulu...bagi ada report 2-3 ketoi....baru kita start invite orang...ni report pun tarak camno org nak baco?
sapa-sapa ada idea nak bagi org mai umah sila la bagitau admin....admin dok makan kacang tu...sambil kowek idong ehehehehehe
avatar
Gemang
Corporal
Corporal

Posts : 94
Join date : 14/04/2011
Age : 43
Location : Blakang jamban umah ipen

View user profile

Back to top Go down

Re: Cadangan serta pandangan dari forumer sekalian.

Post  mayong on Wed Apr 27, 2011 4:57 pm

kalau nak promote MAN ni kat blog mancing sendiri boleh tak tuan admin?
[You must be registered and logged in to see this link.]
avatar
mayong
Private
Private

Posts : 27
Join date : 15/04/2011

View user profile

Back to top Go down

Re: Cadangan serta pandangan dari forumer sekalian.

Post  Gemang on Thu Apr 28, 2011 1:00 pm

mayong wrote:kalau nak promote MAN ni kat blog mancing sendiri boleh tak tuan admin?
[You must be registered and logged in to see this link.]

mana tuan admin ni? kalu ikut aku...buleh saja ehehehehehehe
avatar
Gemang
Corporal
Corporal

Posts : 94
Join date : 14/04/2011
Age : 43
Location : Blakang jamban umah ipen

View user profile

Back to top Go down

Re: Cadangan serta pandangan dari forumer sekalian.

Post  Admin on Thu Apr 28, 2011 1:19 pm

Boleh saja apa salahnya. Terima kasih kerana menyokong MAN.

Admin
Admin
Admin

Posts : 17
Join date : 14/04/2011

View user profile http://malaysiananglersnetw.forumms.net

Back to top Go down

Re: Cadangan serta pandangan dari forumer sekalian.

Post  Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum